Volleybalfeest geslaagd!

Het  feest was in onze ogen op bijna alle fronten geslaagd. We hebben een groot deel van onze leden mogen verwelkomen in het hol van de bikers van Steenwijk. Het was fijn om te zien dat zovelen de moeite hadden genomen om zich in het thema in te leven en sportief de fiets te nemen. Al hadden de meeste bij aankomst al snel door dat het niet om een fietsclubje ging.

Hier over gesproken, persoonlijk was ik toch wel wat zenuwachtig voor aanvang. Er kan natuurlijk van alles fout gaan op zo’n avond. Ongeacht hoe serieus je het ook met zijn allen hebt voorbereid. Meerdere vergaderingen zijn er aan vooraf gegaan, eindeloos is het draaiboek doorgenomen, de generale repetitie verliep feilloos. Maar toch heb ik de nacht daarvoor slecht geslapen. Het was ook mijn eerste keer in het clubhuis van een motorbende. Je weet niet goed wat je moet verwachten, je leest de laatste tijd zoveel rare berichten.

Voor de enkeling die het feest gemist heeft, nog een selectie uit de hoogtepunten van de feestelijke avond. We hadden voor de bezoekers een mooi programma opgesteld. Centraal stond de pubquiz met daarnaast een uitstekend verzorgde barbecue door Gerard Hof. Wisten jullie dat onze verenigingskruidenier trouwens ook een uitstekend bbq-kok is? Voor meer info kun je contact opnemen met: 0521-588353

De quiz is in teamverband op het scherpst van de snede gespeeld. Vragen zijn afgewisseld met beproevingen op het gebied van kracht en behendigheid. Louis wist hem goed te raken en Jos heeft zichzelf als lenigste lid van de vereniging bewezen, allebei natuurlijk geen verrassing. Bij de vragen scoorde Iris opvallend goed overigens. Ronald heeft zich gedurende de avond ontpopt als consequent en eerlijk juryvoorzitter, vakkundig bijgestaan door Folkert en Edwin.  Deze taak bleek richting het einde van de avond toch wel één van de zwaarste te zijn. Ze werden totdat de uitslag bekend werd gemaakt meerdere keren belaagd door deelnemers. Opvallend spontaan werden diverse biertjes aangeboden, hier waren ze uiteraard wel gevoelig voor maar heeft de uitslag niet beïnvloed is mij verzekerd.

Grande finale was de karaoke. Alle teams mochten aantreden om zichzelf te bewijzen op het gebied van ritme, stijl en zang. Onvoorstelbaar wat emoties dat bij ons heeft opgeroepen. Wellicht dat enkelen van jullie zich afvragen, waarom karaoke. Dat wisten wij eigenlijk zelf ook niet. Maar een zekere teamgenoot uit Blesdijke stond er op, hij wist overigens ook nog wel een mooi systeempje. Gegarandeerd succes verzekerde hij ons, en dat was het. Zeker alle heren hadden alle aandacht voor de uitvoering van Dancing Queen van team 2. Overigens is later op de avond ditzelfde nummer nog dertien keer aangevraagd door diverse spelers van heren 1.

Al met al kijken wij terug op een geslaagde avond. Volgend jaar heeft dames 1 de eer om het feest te organiseren. We kijken er nu al naar uit!

Heren 2 (GH)